Tietosuojakäytäntö

Orkesteritarina (jäljempänä "yritys") on erittäin tärkeä näkökohta jäsenten henkilökohtaisten tietojen suojaamisessa, ja jäsenet käyttävät yhtiön orkesteritarinaa ja siihen liittyviä palveluja (jäljempänä "Teemme parhaamme suojata yhtä henkilökohtaista tietoa. Näin ollen Yhtiön on noudatettava kaikkia sovellettavia lakeja, määräyksiä ja määräyksiä, jotka koskevat henkilötietojen suojaa. Viestintäverkon hyödyntämis- ja tietosuojalaki. Yhtiö julkistaa henkilötietojensa jäsenten henkilötietojen käsittelypolitiikan ja toimitettujen henkilötietojen kautta.

 

1. Henkilötietojen keräämisen ja käytön tarkoitus

Henkilökohtaiset tiedot ovat tietoja elävästä yksilöstä ja sisältää tietoja, jotka voivat yksilöidä yksilön (mukaan lukien tiedot, joita ei voida tunnistaa yksinään, mutta jotka voidaan helposti tunnistaa ja yhdistää muihin tietoihin). Henkilötietojesi tarkoitus on tarjota sinulle parasta palvelua. Yhtiö tarjoaa erilaisia ​​maksuja tai maksuja. Tällä hetkellä annat henkilökohtaisten tietojen perusteella enemmän hyödyllisiä tietoja jäsenillesi. Tällä hetkellä voit henkilökohtaisiin tietoihin perustuen toimittaa mainoksia valikoivammin ja arvokkaampien tietojen avulla.

 

2. Henkilökohtaiset tiedot, jotka on tarkoitus syöttää ja kerätä

Yhtiöllä on henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka mahdollistavat sujuvan palvelun rekisteröinnin yhteydessä.

  • Rekisteröidy: ID, Salasana, Sähköposti
  • 14-vuotiaita lapsia Rekisteröidy: tunnus, salasana, sähköposti

Yritys kuitenkin säilyttää keräämiseen tarvittavat tiedot ”1. Henkilötietojen keräämisen tarkoitus ja käyttötarkoitus ”. Kaikki henkilökohtaiset tiedot salataan ja tallennetaan. Kohteita, joihin jäsen ei ole valinnut 'Julkista', ei käytetä palveluihin eikä muut jäsenet pääse niihin käsiksi. Synnytyksen päivämäärä häviää kuitenkin välittömästi jäsenyyden jälkeen.

  1. Henkilökohtaiset tiedot
    • Ensisijaiset tulot: tunnus, salasana, sähköposti
    • Lisätiedot: Nimi, syntymäaika, yhteystiedot, osoite
  2. Henkilötietojen keräämisen tarkoitus ja keräyksen tarkoitus
    • Ensisijaiset tulot: tunnus, salasana, sähköposti
    • Lisätiedot: Nimi, syntymäaika, yhteystiedot, osoite
    • Keräämisen tarkoitus: Tunnistaminen, henkilöllisyyden tunnistaminen, luvattomien jäsenten käytön estäminen, ilmoittautumisen vahvistaminen, ikävalvonta (alle 14-vuotiaana), laillinen edustaja, kun kerätään 14-vuotiaita lapsia koskevia henkilökohtaisia ​​tietoja. välittää tietoja, kuten suostumusta, valitusten käsittelyä, tiedottamista levityksestä, menettelyjä ja tapahtumia muulle viestinnälle, yksilöllistä palvelua, ikään perustuvaa palvelua, väestörakenteen analyysiä
  3. Henkilötietojen kerääminen: Kotisivun jäsenyys, jäsentietojen muuttaminen, tapahtumahakemus, faksi, puhelin, ilmoitustaulu (raportti ilmoitustaulu)

 

3. Suostumus kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja

Yhtiö suostuu keräämään henkilökohtaisia ​​tietoja, ja yhtiöllä on rekisteröintiprosessin aikana menettely henkilötietojen keräämiseksi käyttöehdoissa ja henkilötietojen käsittelyssä. Jos valitset valintaruudun, hyväksyt henkilötietojen keräämisen.

 

4. Henkilötietojen tarjoaminen ja jakaminen

Yritys antaa nimen ja asukkaan rekisteröintinumeron (tai i-PIN-arvon) syöttämisen ja keräämisen jäsenten oikean nimen todentamiseen tarvittavien henkilötietojen joukossa NICE Credit Rating Information -nimelle (aiemmin Korean luottoluokitustiedot), joka tarjoaa oikean nimen vahvistuspalveluja. Yhtiön tulee joka tapauksessa "2. Emme käytä henkilötietojasi tai luovuta niitä muille ihmisille tai muille yrityksille tai organisaatioille, jotka ovat kohdassa ”Vastaanotetut henkilökohtaiset tiedot ja keräystapa” ilmoitetun alueen ulkopuolella.

Jos annat tai jakaa henkilötietojasi 3-käyttäjien kanssa, olet samaa mieltä siitä, että henkilö, joka vastaanottaa tai jakaa henkilötietojasi etukäteen, mitä henkilökohtaisia ​​tietoja sisältäviä tietoja jaetaan, ja miksi tällaisia ​​henkilötietoja on jaettu Ja kuinka kauan se suojataan ja hallitaan joko sähköpostitse tai ilmoittamalla yrityksen palveluissa, saada suostumus tai saada suostumus erikseen jäsenyyden hetkellä. Jos et hyväksy, emme jakaa tai jaa henkilökohtaisia ​​tietojasi. Kun on olemassa muutos varaussopimuksessa tai kun varausmäärä on päättynyt, ilmoitamme tai pyydämme lupaa samalla menettelyllä.

Kuitenkin seuraavissa tapauksissa voimme antaa henkilökohtaisia ​​tietoja poikkeuksetta ilman suostumustasi.

  • Jos asianomaisilta viranomaisilta pyydetään laissa säädettyjä menettelyjä ja menettelyjä purjehdusta varten, tämän lain säännösten mukaisesti
  • Yksilöiden antaminen tunnistamattomassa muodossa tilastolliseen kirjoittamiseen, akateemiseen tutkimukseen tai markkinatutkimukseen.

 

5. Henkilökohtaisten tietojen katselu, korjaaminen

Jäsenet voivat tarkastella tai pyytää rekisteröityjen jäsenten henkilökohtaisten tietojen oikaisua milloin tahansa. Voit tarkastella tai korjata henkilökohtaisia ​​tietojasi suoraan Muokkaa tietoja -valikossa kirjautumisen jälkeen yrityspalveluun. Jos yritys pyytää henkilötietoihin liittyvien virheiden korjaamista, henkilötietoja ei käytetä tai anneta ennen kuin korjaus on saatu päätökseen. Lisäksi, jos virheellisiä henkilötietoja on jo annettu kolmannelle osapuolelle, ilmoitamme välittömästi kolmannelle osapuolelle korjauksen tuloksesta ja ryhdymme toimenpiteisiin korjauksen tekemiseksi.

 

6. Henkilökohtaisten tietojen säilyttäminen ja käyttö

Yritys säilyttää ja käyttää henkilötietojasi jäsenyyden rekisteröintipäivästä siihen asti, kunnes suostumus peruutetaan henkilötietojen keräämiseen, käyttöön ja toimittamiseen, kuten jäsenyyden peruuttamiseen. Suostumuksen peruuttamiseksi, jos kirjaudut sisään yrityksen palveluun, napsauta Muokkaa tietoja -valikossa kohtaa Peruuta ja peruuta sitten suostumuksesi määrätyssä järjestyksessä, jäsenyyden peruuttaminen suoritetaan välittömästi ja tarvittavat toimenpiteet toteutetaan, kuten henkilötietojesi tuhoaminen.

Seuraavat tiedot säilytetään kuitenkin jäljempänä esitetyllä jaksolla seuraavista syistä.

  • Säilytysosat: tunnus, sähköposti, avain henkilökohtaiseen tunnistamiseen (tai ipin-arvoon)
  • Suojelualueet: yhteistyössä asianomaisten viranomaisten kanssa laittomista käyttäjistä
  • Säilytyskausi: 3 kuukautta

Ja jos se on tarpeen säilyttää asiaa koskevien lakien ja määräysten mukaisesti, yhtiö pitää jäsenyyden tiedot tietyn ajanjakson mukaisesti, kuten asiaa koskevat lait ja määräykset edellyttävät.

  • Säilytysosat: Palvelun käytön historia (IP työtä luotaessa), käyttäjän käyttötiedot (IP,
  • Suojelualueet: tietosuojalaki
  • Säilytyskausi: 3 kuukautta
  • Ilmoitus / ilmoitus: 6 kuukautta (kuluttajansuojalaki sähköisessä kaupankäynnissä jne.)
  • Sopimusilmoitus tai merkinnän peruuttaminen: 5 (kuluttajansuojasta sähköisessä kaupankäynnissä jne.)
  • Maksutaulukko ja tavaroiden toimittaminen: 5 vuosi (kuluttajansuojasta sähköisessä kaupankäynnissä jne.)
  • Kuluttajien valitukset tai riidat: 3 vuotta (kuluttajansuojalaki sähköisessä kaupankäynnissä)

 

7. Henkilötietojen hävittämismenettelyt ja menetelmät

Yrityksen henkilötietojen hävittäminen ja menetelmä ovat seuraavat.

  1. Hävittämismenettely
    • Tietoja annat, kuten rekisteröitymättä siirrettiin erillisiin DB jälkeen tavoitteet saavutetaan mukaisesti tietosuojasyistä johtuen sisäpolitiikan ja muiden lakien ja asetusten (jos kyseessä on paperin erilliset arkistokaappi) (henkilötietojen säilyttämiselle ja käyttöaikaa Katso) Kun olet tallentanut tietyn ajan.
    • Erilliseen DB: ään siirrettyjä henkilötietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin, ellei se ole lakien mukaan.
  2. Miten tuhota
    • Sähköisten tiedostojen muodossa tallennetut henkilökohtaiset tiedot poistetaan teknisellä menetelmällä, joka ei pysty toistamaan rekisteriä.
    • Paperiin painetut henkilökohtaiset tiedot murskataan murskaimella tai tuhoutuvat polttamalla.

 

8. Henkilötietojen käsittelyn sitoutuminen

Palvelujen tarjoamiseksi Yhtiö antaa seuraavat henkilötietojen käsittelypalvelut ulkopuolisille yrityksille ja määrittelee tarvittavat asiat sen varmistamiseksi, että henkilötietoja hallitaan turvallisesti asiaa koskevien lakien ja määräysten mukaisesti.

  1. Palveluntarjoaja
    • NICE-luottotietoja
      • Lähetyspalvelu: todellisen nimen vahvistaminen, henkilöllisyystodistus
      • Henkilötietojen säilyttäminen ja käyttöaika: Älä tallenna sitä, koska se on yrityksen jo omistama henkilötieto
    • KCP (Korea Cyber ​​Settlement Co., Ltd.)
      • Lähetyspalvelu: matkapuhelimen maksu, luottokorttimaksu
      • Henkilötietojen säilyttäminen ja käyttöaika: Jäsenyyden peruuttaminen tai lähetyssopimuksen irtisanominen
  2. Artikla 3
    • Yhtiö käyttää käyttäjien henkilökohtaisia ​​tietoja vain suostumuksensa piiriin keräyksen aikana eikä luovuta tai luovuta henkilökohtaisia ​​tietoja käyttäjän ulottuvilta ilman ennakkolupaa.
    • Henkilötietojen kohde: ID-arvo, aikuisen todennusarvo

 

9. Tekniset ja hallinnolliset toimenpiteet henkilötietojen suojaamiseksi ja suojaamiseksi

Jäsenen henkilökohtaisista tiedoista nimi ja asukkaan rekisteröintinumero annetaan ja tallennetaan luottoluokitusyhtiössä NICE Credit Rating Information (aiemmin "Korea Credit Rating Information"), ja yritys antaa henkilötunnusavaimen arvon ja "2. Ainoastaan ​​kohdassa ”Vastaanotetut henkilökohtaiset tiedot ja keräystapa” ilmoitetut tiedot säilytetään.

Henkilökohtaiset tietosi on suojattu salasanalla. Tilisi salasana voidaan tunnistaa vain sinulle, ja voit tarkistaa ja muuttaa henkilötietojasi vain salasanan tuntevalla henkilöllä. Siksi et saa kertoa kenellekään salasanaasi. On myös suositeltavaa, että kirjaudut ulos ja suljet verkkoselaimen, kun olet valmis. Erityisesti, jos jaat tietokoneesi muiden kanssa tai käytät sitä julkisessa paikassa, sinun on tehtävä enemmän, jotta henkilötietosi eivät tunnu toisille.

Yhtiö korostaa tämän käytännön noudattamista rajoittamalla henkilötietojen käsittelyn henkilöstömäärän vähimmäistasoa ja tarjoamalla työntekijöilleen oikea-aikaista koulutusta. Se vahvistaa sisäisen tarkastuksensa noudattaen tätä käytäntöä ja henkilöstön noudattamista, Jos se on oikein, otamme korjaavia toimenpiteitä.

Tekniset ja hallinnolliset toimenpiteet yksityisyyden suojaamiseksi ovat seuraavat.

  • Käytämme rokotusohjelmaa tietokonevirusten aiheuttamien henkilötietojen rikkomisen estämiseksi ja päivitetään säännöllisesti uusien virusten varalta.
  • Jotta estettäisiin suora pääsy henkilökohtaisiin tietoihin, joitain tietoja ei voi tarkastella tietokannan suojaustoiminnon avulla.
  • Jotta estettäisiin hakkereiden laittomat hyökkäykset Internetin välityksellä, pyrimme varmistamaan tietoturvan käyttämällä palomuureja ja tunkeutumisen havainnointijärjestelmiä.
  • Rajoittaa pääsyä henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten yksityisyyden upseeri suorittaneen henkilökohtaisten tietojen hallinta, ja muita henkilötietojen käsittelyä liiketoiminta väistämättömänä, ja henkilöstö toinen ei salli voit käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja.
  • Meillä ei ole sekoitus henkilökohtaisia ​​tietoja ja yleisiä tietoja, ja hallinnoimme sitä erillisellä tilillä.
  • Pyrimme tarjoamaan kaikki mahdolliset tekniset laitteet järjestelmän turvallisuuden varmistamiseksi.

 

10. 14: n mukaisen lapsen henkilökohtaiset tiedot

Yhtiö voi vain 14, saatavilla ainakin kerättyjen tietojen (henkilökohtaisten tietojen laillisen edustajan) tarvitaan varmistamaan suostumusta huoltajan rekisteröityessään lapsi alle. Yhtiö ei käytä laillisen edustajan keräämiä henkilökohtaisia ​​tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin vahvistaa laillisen edustajan suostumus tai toimittaa sen 3-henkilölle.

 

11. Käyttäjien ja laillisten edustajien oikeudet ja niiden käyttö

Käyttäjät ja lailliset edustajat voivat tarkastella tai muokata rekisteröityjä henkilötietojaan tai alle 14-vuotiaiden lasten henkilökohtaisia ​​tietoja milloin tahansa ja voivat pyytää tilauksen lopettamista. Jos haluat tarkastella ja muokata käyttäjien tai alle 14-vuotiaiden lasten henkilökohtaisia ​​tietoja, napsauta sivuston muokkaussivulla Muokkaa henkilökohtaisia ​​tietoja ja peruuta tilaus (suostumuksen peruuttaminen) napsauttamalla Muokkaa henkilötietoja -näytön alaosassa Poista. Kun olet käynyt läpi, voit tarkastella, korjata tai peruuttaa suoraan. Tai jos otat yhteyttä henkilötietojen suojaamisesta vastaavaan henkilöön kirjallisesti, puhelimitse tai sähköpostitse, ryhdymme toimiin viipymättä. Jos käyttäjä pyytää henkilötietoihin liittyvien virheiden korjaamista, henkilökohtaisia ​​tietoja ei käytetä eikä niitä anneta ennen kuin korjaus on valmis. Jos virheellisiä henkilötietoja on jo annettu kolmannelle osapuolelle, korjauksen tulos ilmoitetaan kolmannelle osapuolelle viipymättä, jotta korjaus voidaan tehdä. Yritys viittaa kohtaan "3. Henkilökohtaiset tiedot peruutetaan tai poistetaan käyttäjän tai laillisen edustajan pyynnöstä. Suostumuksen peruuttamis- ja tuhoamismenettelyt ”ja käsitellään siten, että niitä ei voida tarkastella tai käyttää mihinkään muuhun tarkoitukseen.

 

12. Henkilökohtaisten tietojen automaattisen keräämisen asentamisesta, käytöstä ja hylkäämisestä

Yritys käyttää 'evästeitä', jotka tallentavat käyttäjien tietoja ja hakevat niitä aika ajoin tarjotakseen erikoistuneita räätälöityjä palveluja käyttäjille. Eväste on pieni määrä tekstitietoja, jonka palvelin lähettää verkkosivuston ylläpitoon käyttäjän verkkoselaimelle, ja se tallennetaan joskus käyttäjän tietokoneen kiintolevylle.

  1. Evästeiden tarkoitus
    • Jotta käyttäjille voidaan tarjota optimoidut ja räätälöidyt tiedot seuraamalla käyttäjien käyttötaajuuden ja käyntiajan käyttömalleja ja jälkiä,
  2. Evästeiden asentaminen, käyttö ja hylkääminen
    • Käyttäjät voivat käyttää evästeitä ja sallia kaikki evästeet, tarkistaa aina, kun eväste tallennetaan tai kieltäytyä tallentamasta kaikki evästeet selaimen asetusten mukaan.
    • Evästeiden hylkäämiseksi voit joko sallia kaikki evästeet, tarkistaa aina, kun tallennat evästeitä tai kieltäytyä tallentamasta kaikki evästeet valitsemalla selaimesi vaihtoehto.
    • Esimerkki asetustavasta (Internet Explorer): Työkalut verkkoselaimen yläosassa> Internet-asetukset> Henkilökohtaiset tiedot
    • Jos kuitenkin kieltäydyt evästeiden asennuksesta, jotkin palvelut saattavat olla vaikeita käyttää.

 

13. Tietosuojavastaava

Jotta voit suojata henkilökohtaisia ​​tietojasi ja käsitellä henkilökohtaisia ​​tietojasi koskevia valituksia, yrityksellä on henkilö, joka vastaa tietosuojasta. Jos sinulla on kysyttävää henkilötiedoista, ota yhteyttä yksityisyydestä vastaavan henkilön tai yksityisyyden suojasta vastaavaan henkilöön.

# Tietosuojavastaava

  • Nimi: Kim Ho Jong
  • Yhteistyö: Johtoryhmä
  • Asema: Joukkueenjohtaja
  • Sähköposti: orchestrastory@orchestrastory.com
  • Faksi: 02-6442-9934

Jos haluat ilmoittaa tai kysyä muita yksityisyyden loukkauksia, ota yhteyttä seuraavaan organisaatioon.

 

lisäys

Tämä tietosuojakäytäntö tulee voimaan kesäkuussa 18, 2018. Jos lisäys, poisto tai muutos tehdään lakien, käytäntöjen tai tietoturvatekniikoiden muutosten vuoksi, ilmoitamme asiasta asiasta. Sisällytä ohjeet tilaamattomille jäsenille, jotka eivät hyväksy muutoksia.

  • Tietosuojakäytäntö Ilmoituspäivä: Kesäkuu 5, 2018
  • Tietosuojakäytännön täytäntöönpano: Kesäkuu 18, 2018
 
Takaisin alkuun -painiketta